Waarom zou jevoor ons willen werken?

The People is op zoek naar jong talent, dus als jij op zoek bent naar een studentenjob waarin je het verschil kan maken ben je bij ons aan het juiste adres. Waarom?

 1. Professioneel maar ook fun
  The People, dat zijn professionele mensen. Maar dat betekent niet dat we geen plezier kunnen maken! Wij houden van dynamische, jonge mensen die houden van hard werken, plezier maken en sociale contacten.
 2. Ervaring in de bedrijfswereld
  Zet je eerste stappen in de bedrijfswereld en ontdek wat evenementen, public relations, communicatie, marketing en leadgeneratie allemaal inhouden. Duik er midden in en doe nuttige ervaring op die mooi oogt op je cv.
 3. Afwisselende jobs voor afwisselende mensen
  We staan op heel wat verschillende evenementen en daarvoor hebben we allerlei verschillende mensen nodig. Merkambassadeurs, hosts en hostessen, helpende handen; noem maar op, we hebben ze allemaal nodig. Als medewerker van The People vertegenwoordig je lokale en globale merken op allerlei evenementen.
 4. Verdien geld
  Verdien een welkom zakcentje, cash in the pocket, terwijl je aan het werk bent voor je klanten. Jij bent het uithangbord van onze merken, en daar staat iets tegenover. Zo simpel is het.
 5. Jobs die bij jou passen
  Wij zeggen je welke jobs we hebben, jij zegt ons welke je wil doen. We houden daarbij rekening met je lessen, examens, avondlijke bloksessies en het verjaardagsetentje voor je oma. Jij doet alleen jobs die bij jou passen.
 6. Coole jobs voor coole merken
  Als je voor The People werkt, werk je voor supercoole merken op allerlei unieke evenementen. Vakbeurzen of trendy beachparty’s: je ontdekt niet alleen wat er achter de schermen gebeurt, je hoort er ook echt bij.
 7. • Ontmoet en werk zij aan zij met gelijkgestemde zielen
  Natuurlijk heb je je eigen vrienden. Maar vrienden heb je nooit genoeg! Tijdens de meest uiteenlopende projecten werk je samen met een heel team van gelijkgestemde zielen. Waag je buiten je comfortzone en ontmoet nieuwe mensen!

Hoe kan je voor ons werken?

 1. Voeg ons toe op Facebook
 2. Stuur ons een bericht via Messenger® en maak een afspraak
 3. Vul je gegevens in voor je contract en betalingen
 4. Stel je kandidaat voor de coolste jobs en de coolste merken!

Ooit geweten dat werken zo leuk kon zijn?

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.