We are The people you need

Ben je op zoek naar hostessen, promomensen, brand ambassadors en leadgenerators? Dan moet je bij The People zijn! Waarom?

 1. Persoonlijke aanpak op maat
  We werken met mensen. Daarom hebben we al onze medewerkers persoonlijk geïnterviewd. Bij het selecteren van onze mensen baseren we ons op criteria die ervoor instaan dat jij de juiste mensen voor jouw merk krijgt. We kiezen en briefen het gekozen team met jouw specifieke project voor ogen.
 2. The People: dat zijn mensen in heel België
  Geen twee locaties zijn dezelfde. Vooral niet in België. Daarom hebben we een ruime databank van mensen in Vlaanderen en Wallonië, en tweetalige profielen in Brussel. We geven de voorkeur aan mensen uit jouw eigen streek, die passen bij jouw doelpubliek.
 3. Flexibele teams
  The People garandeert een snelle, efficiënte aanpak op maat van al je evenementen en promotiewerk. Op het laatste moment nog snel wat mensen nodig? Geen probleem! Integendeel! Strakke deadlines en uitdagingen liggen ons wel.
 4. Ervaring
  We hebben al ruim 10 jaar ervaring, dus je kan ervan op aan dat je evenement bij The People in goede handen is. We werkten al samen met de grootste namen wereldwijd en weten precies wat jij belangrijk vindt: dynamische mensen aan wie je je merk kan toevertrouwen.
Managing Partner

Isabelle De Schryver

People Coördinator

Annelies Aarts

Gastvrijheid

Onze hosts en hostessen zijn het gezicht van jouw evenement. Ze verwelkomen je gasten met de glimlach en zorgen ervoor dat ze van begin tot einde in de watten worden gelegd. Onze mensen ademen jouw waarden, van de parkeerassistenten tot de mensen die de goodiebags uitdelen.

Promomensen

Doe voor al je sampling- en flyeringwerk een beroep op onze dynamische promojongens en -meisjes die van aanpakken weten. We kunnen zelfs voor de juiste outfits en materialen zorgen in de kleuren van jouw merk, actie of campagne, zodat het hele plaatje klopt.

Merk ambassadeurs

Onze merk ambassadeurrs zijn de schakel tussen jou en je klant. Ze zijn het gezicht van jouw merk en brengen jouw boodschap over. Door hen grondig te briefen en voor een degelijke training te zorgen, waarbij we met jou samenwerken, zijn jouw brand ambassadors alles wat je van hen verwacht.

Lead Generators

Met onze lead generators sta je in nauw contact met je doelpubliek. Met vragenlijsten, sign-ups en promoties verzamelen onze ervaren mensen de gegevens waarnaar je op zoek bent bij mensen thuis, op vakbeurzen, shows en andere evenementen.

Welke prestatiesschreven we al op ons palmares?

Afgelopen zomer stonden onze teams op festivals in Luik, Brussel en aan de Belgische kust. Wat ze daar deden? Festivalgangers een ritje aanbieden in de nieuwe SEAT Ibiza, die voor gelegenheid dienstdeed als karaoketaxi.

Dankzij onze enthousiaste brand ambassadors was deze activatie een daverend succes. Met 80 ambassadors gingen onze teams voor deze actie en dit merk afgelopen zomer tot het uiterste.

De sleutel tot het succes? Een fun concept, een supersamenwerking met de klant, een perfecte uitvoering en natuurlijk een deskundig samengesteld en gebrieft team.

Een jong en dynamisch team, vlotte samenwerking en veel flexibiliteit: dat is The People. Hun promomensen zijn superdynamisch en professioneel.

Dries De Weert - SEAT Belgium

Merken waarvoor we werken

Hoe Vind je ons?

Stuur ons gerust een bericht voor een eerste offerte. We doen onze uiterste best om je te verrassen. In goede zin natuurlijk.

Avenue du Port / Havenlaan 86C, 1000 Brussels, BE

+32 470 66 09 12 morgane@thepeople.be

+32 473 99 05 76 christel@thepeople.be

Ontvang een snelle offerte